Senaste inläggen

Av Jackline Johansson - 1 november 2011 18:29

Denna dagen har gått väldigt snabbt tkr jag . Peter är istan och dyker väl upp här när som hoppas jag. Mimmi ligger på golvet och gosa med sin filt och kanin som hon fick utav Malin på sitt dop. Jonathan sitter i soffan och kolla på piff&puff. Han blir helt inne i filmen så man får ingen kontakt med han :) .. Har badat han för en liten stundsen väligt omtycket så länge han inte får vatten över huvudet,. Men de måste ju ta det med annars blir han inte ren. Nlir inte lika mycket skrik som de har blivit innan. Så länge han får duscha håret själv så går de hur bra som helst. Ge jonathan kvällsmat snart och sedan blir de att skicka han i säng. I morgon blir de dagis för hans del. Sedan på kvällen blir de lite zumba träning hade ja tänkt mig . Lika bra att fortsätta nu när man ändå har börjat.. :) Nehe nu blir de att ta fram kvällsmaten och sedan lite mys innan läggdags. Ha en fortsatt bra kväll alla :) Kram   

ANNONS
Av Jackline Johansson - 31 oktober 2011 09:32

Just nu känns det som hela världen ljuger för mig! Springer bakom ryggen. Jag kan inte få bort denna klump från magen. Jag vet att de är något annars skulle ja inte känna så som ja känner nu. Tycker de är så jävla obehagligt.
Jaoo de var väl de det. Barnen e vakna sen någon timme tillbaka. Jonathan springer runt här och gör bus hela tiden, men va mer kan man begära ut av sin 2 åring. Mimmi sitter här brevid mig i sin babysitter och tjötar. Hon börjar nog bli lite trött tjötandet blir till gnällande. Idag eller snart ska ja klä på jonathan ska till vårdcentralen med honom. En läkare ska kolla hans öron. Sedan ska man hem försöka få kontakt med bvc och få ett hörseltest på honom. Blir lite att göra idag om man säger så. Funderar på om man kanske ska ta en promenad med ungarna med. Men de får man försöka hinna med sen när allt e klart här hemma. I morgon e jonte ledig från dagis. Kanske man får lite besök med. Men de får man reda på sen. På onsdag kommer även syster och hennes fru och hälsar på .. Trevligt trevligt .. :) .. Nehe ha en bra dag! Kram Kram ..

ANNONS
Av Jackline Johansson - 31 oktober 2011 08:31

Ställ viken fråga ni vill till mig så svarar jag ! Ärliga dagen idag :D Ha en fortsatt bra dag ! Pussar !

Av Jackline Johansson - 24 oktober 2011 13:18

Jajjamen de är något som JAG har gjort idag. Först städa lite skura golv och så. Sedan tog jag disken och sist tvätten. Inte klart en men ja orkar inte göra mer nu. Just nu känner ja bara att få slänga mig i soffan och ta de lite lugnt. Men de går inte. Har även käkat så ja ska ta disken där med. Snart ska man hämta stora killen på dagis. :) .. Får se vad som hittas på då :) <3 .. Vet inte va ja ska skriva. Finns mycket som ja vill skriva om man inte riktigt kan få ut med ord. Så ja gör väl de jag är bäst på håller skiten för mig själv ! Måste nog hitta någon att prata med få ut allt man vill säga och ha sagt. Men sen vill man ju inte överlasta den personen med ens problem. Så ja håller de för mig själv och låsas som att ja mår skit bra ^^ haha ...


Så där jag .. Ha en fortsatt bra dag ! ! ...

Av Jackline Johansson - 24 oktober 2011 08:42

God morgon ..!

Dagen började klockan halv 8 idag . Bara gå upp se glad ut ge jonathan frukost och sedan klä på han. Nu e min lilla plutt på dagis och ska inte hämtas försen halv 4 .. Dagen blir att tvätta och städa sen blir de lugnt utav dagen som är kvar.

Av Jackline Johansson - 22 oktober 2011 11:11

                                                  
   Hejhej

Ny dag nu då. Både barnen har fått frukost . Så var de klart och jag fick i mig lite kaffe på det med. Nu ligger mimmi på golvet och snurar runt och jonathan springer runt här med sin elefant och pratar med den. Idag blir de en dag med barnen bara jag och barnen men de brukar ju inte vara så ovanligt. Men man ska ju självklart inte klaga . De kan ju bli en spännande dag. Peter ska iväg och kolla på någon innabandy match och träffa någon kompis . Får la se när han kommer tillbaka. Funderar på om man kanske ska slänga in lite tvätt. Men man ska ju finna orken med det. Iför sig är ju dagen väldigt lååång så ja hinner nog med det också. Nehe nu blir de att göra annat. Skriver in sen ett senare innlägg.. Pusshej !   

Mina otroligt fina barn. Varje minut med er är värdefull :) <3

Av Jackline Johansson - 21 oktober 2011 09:09

Hej...

Nej som sagt har sjukt ont i halsen, Kan knappt prata. Men som ja sa innan hellre at jag är dålig än något utav barnen. Tycker dom alltid kan hålla sig friska ! :) .. Orkar inte ens skriva. Får se sen. Ha en kall dag alla !

Av Jackline Johansson - 18 oktober 2011 09:29

                                                  
   Tjaaa !

Dom har förlängt Jonathans dagis tider eftersom som dom tycker att han behöver mer tid med dom andra barnen. Sen att han e lite för aktiv. Men idag så är han ledig och meningen var ju att vi skulle gå ut. Men känns som de blir en inne dag eftersom de regnar som bara den ute. Blir att försöka hitta på något inne med han istället men de ska väl inte vara så svårt :). Här har vi fantasi så alltid något finns de att göra :) . Nu sitter jonathan och äter frukost och mimmi sitter i sin babysitter och pratar med sig själv typ, jag sitter här som vanligt med mitt underbara morgon kaffe :) . Nehe hör av mig sen i ett senare innlägg ! Ha en regning dag alla ! KramHej ;)


 
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se