Senaste inläggen

Av Jackline Johansson - 13 mars 2013 17:35

Hämtade Jonathan på dagis idag och ser att han har ett rivmärke på kinden och ett sår under, även att han ett blåmärke vid ögonbrynet. Jag frågade läraren vad han hade gjort. Men de visste inte hon !! Vadå inte VET ! Infomerar dom inte varandra på de jävla stället så föräldren kan få infon. Tydligen inte ! Detta var droppen nu jävlar ska de bytas dagis ! // Ackiie...

ANNONS
Av Jackline Johansson - 13 mars 2013 07:23

Ja som det står i rubiken så har min morgon varit. Barnen vaknade halv 7. Bättre än 05:00. Kliva upp ge dom frukost skulle sätta igång tvn. Ja då går den sönder. Bara att bära ut jonathans tv och få kanalerna att funka på den. Kanalsökning och poff så fick man fram barnkanalen. Ge mina små frukosten in och göra sig själv klar och nu dricker jag kaffe. Nu ska jag bara klä på Mimmi med, sen så är det bara att ge sig mot dagis, vidare sedan mot tåget och ner till Malin en sväng. Blir även till läkaren och se vad dom har att säga ! Men inte så mycket som har hänt så här på morgonen. Ni får ha en fortsatt bra dag så kanske ja skriver ett senare inlägg sen ! // Ackiie..

ANNONS
Av Jackline Johansson - 12 mars 2013 17:54

Denna dagen har vart rätt lugn :) , barnen har vart på dagis och jag har vilat en stund och även fått lite mer ordning på hemmet. Idag när jag hämtade Mimmi så sov hon redan i vagnen. :)) .. Hem skala potatis och invänta VSBo gubben som aldrig kom igår. Så nu är det tyst och skönt i sovrumet igen :) ! I mon blir det en tripp ner till skillingaryd. Eftersom att tågen inte går som man själv vill så blir det att titta in hos malin en sväng ! Verkligen as längesen man träffade henne. Så de ser man framimot att få göra. :)) !! Känns som att de bara är möten och läkarbesök man ska gå på! Tur att barnen e på dagis dom gångerna man själv ska iväg så man slipper ha med sig dom. Kvällen kommer att bli lugn! Jonathan bad om att få gå lägga sig, kan förstå han om han är trött som har vart vaken sen 05:00. Kan inte neka han det när han är så trött som han är. Nu får man ju hoppas att han inte stiger upp kl 05:00 i mon med. Nu blir det att ta hand om disken som blev efter maten och efter de ska ja slänga mig framför tvn en stund ! Ska försöka att komma i säng rätt tidigt hade jag tänkt eftersom de blir tidigare att gå upp i mon, saknar min fina älskling som bara den med <3 . Önskar att ja hade han här. Få somna med hans armar runt en. Känns som en evighet innan man träffar han igen. Just därför jag hatar dessa möten men men de får gå. Längtar tills den dan vi kan bo ihop. <33 Min underbara skatt ! <3 --

Nehe nu så vidare ut till köket då! Ha en finfin kväll alla ! <3 // Ackiie ..

Av Jackline Johansson - 12 mars 2013 07:19

God morgon eller vad man nu ska säga ! Har knappt sovit något alls i natt och de har inte min dotter heller. Hon har vaknat och sovit från 01:00 fram till 04:00 till slut somnade hon och sov då fram till 06:30, när man tro att man äntligen ska få sova nej då vaknar jonathan kl 05:00 och kommer in med sin skolväska och ska gå till dagis! Försöker få honom att förstå att vi inte ska gå upp än och att han kan gå & lägga sig, men nej de gick inte, var bara att stiga upp sätta igång tvn och sitta där tills Mimmibusan vaknade. Nu är dom båda vakna och snart ska de kläspå med kläder och sedan gå till dagis. Idag ska även Mimmi gå på dagis så man får passa på att vila lite när man kommer hem, innan dom ska hämtas igen. Blir nog en ganska lugn dag. Eftersom att Jonathan inte sover på dagis så kommer han vara vääääldigt trött när han kommer hem. Men ja ska hålla han vaken till minst halv 8 idag så får man väl se om de hjälper eller om han hade tänkt kliva upp vid 5 i mon med. Ska försöka komma på middags mat idag med. Men de orkar ja inte tänka på nu. Blir förmodligen något smidigt och gott.. Nehe om man kanske skulle ta sig i kragen och göra de sista innan man ska ge sig iväg. Hoppas även att VSBo tittar in idag och fixar mitt element som ja bad dom om igår, går ju inte sova när det låter som ett vattenfall i sovrumet. Nehe tycker ja bara klagar men de får man göra när man knappt har sovit något...


Ha en fortsatt bra dag alla !! // Ackiie...

Av Jackline Johansson - 11 mars 2013 18:44

Denna dagen har inte vart helt okejj, när man väl känner att dagen har vart bra och ska avsluta den med att hämta hem jonathan från dagis så kommer nästa skitsak och förstör allt, denna dagen hade ja lika gärna kunna hoppa. Men tyvärr går ju inte det. Men som man säger det är bara att bita i det sura äpplet och gå vidare. Kan inte fatta vad ja skulle göra utan mina barn eller pojkvän. Tur att man har sina juveler i sitt liv.


Barnen ligger tillsängs ny duschade båda två :). Även jag har tagit mig en varm dusch försökt att slappna av och tänka på annat fungerade rätt bra. Tur man har bloggen man kan skriva av sig lite i med. :):).. Men orkar inte gå in på allt som har hänt idag, en del av det ska ju inte alla få veta av så de behåller ja för mig själv. I mon består dagen av att ringa lite fler samtal. Men först lämna båda mina fina till dagis. Tänkte ja skulle ta en omgång i lägenheten med så har man de gjort med.


Kvällen består av slapp. Orkar inte göra något känner mest för att bara gå lägga mig men då lär ja vakna i natt istl. Får kolla lite på tv. Men ja hoppas ni får en bra kväll endå!! :P// Ackiie ..

Av Jackline Johansson - 11 mars 2013 10:05

Morgonen här startade kl 07.00 och de var ju bara att ge sig upp och ge barnen frukost.

Ta fram kläder till dom och klä på dom. Var väl inge direkt smile på läpparna när man såg att de var minus grader ute på det med. Men bara att ge sig ut och på med varma kläder. Lämnade Jonathan på dagis och tog med mig Mimmi hem som vanligt på en Måndag ! Väl hemma så åt hon lite mer frukost och ja satte igång kaffe. Ringde lite samtal och nu så sitter mimmi & målar medans ja skriver lite här. Invänta VSBo som ska komma och släppa ut vattnet/luften från mitt element i sovrumet. Hatar ljudet när man ska sova och de låter som ett vattenfall haha :D ! Idag blir det nog ganska lugnt. Har ju inget direkt att städa så de blir att få busa med Mimmi. Fundera även på om ja kanske ska sortera ut skåpen lite med. Behövs ju verkligen göras. Men de är ju så tråkigt. Ska ge mig ut till affären och handla lite med. Sen blir det att gå och hämta Jonathan på dagis och sedan hem och börja med middagen. Men ni får ha en bra dag där ute ! // Ackiiie ! <3333

Av Jackline Johansson - 10 mars 2013 15:43

Ja då sitter man här igen, båda barnen e hemma och att få känna stöket igen är helt underbart. Satt och funderade lite på att man e ganska ensam. När de gäller kompisar och så. Men sen tog ja mig en funderare igen att jag är inte ensam. Jag har dom som betyder mest i mitt liv. Mina barn och världens underbaraste kille. Visst vänner e bra att ha. Men när man känner att man glöms bort och ingen hör av sig kan de lika gärna kvitta, känns som de e ja som tar kontakt hela tiden och de blir tjatigt i längden. Menmen..Ja vad händer annars idag, har gjort mat barnen e hemma och min underbara har åkt hem till sig. Känns så jäkla tomt när han åker. Man känner saknade direkt och man vill bara packa ner allt och flytta! Starta om på nytt ! Nytt ställe nyta kontaketer med vänner allt känns de som. Ja jag kanske klagar. Ni som läser bloggen få fan stå ut med det. Mitt liv och min blogg. Skriver vad ja vill när ja vill och hur jag vill. Men nu ska ja leka med barnen ! Ha en fortsatt bra dag ! // Ackiie..

Av Jackline Johansson - 7 januari 2013 19:45

As dålig på att skriva om man säger så !

Har haft annat i tankarna eller annat att göra.

Nu ligger man hemma hos finaste i soffan ..

Passa på att skriva lite i bloggen när man ändå är inne och tittar lite :D ..

Idag har vi vart & handlat. Jonte , jag & sebastian har  vart och matat ankorna och de var

väldigt uppskattat av jonathan. sedan har dagen vart rätt slö. Jonathan vaknade vid halv 8 och de var tiiiiidigt för att vara han menmen.. Bara stiga upp med ett leende typ hahahaha.. Nehe nu ska ja vara social mot min bby ! Ha en FUCKING bra kväll !


// Ackiiiieeeee :D

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se